Roda tuupe

Roda tuupe
  • Pim Ploegmakers zei op vr 13 september 10:07 Quote

    Hoewel de eerste periode vanavond pas op de helft is, vond ik het toch nodig om alvast een kleine update te geven. Vanavond voor 20.00 uur moeten namelijk de extra voorspellingen ingediend zijn. Ik zou dus nog maar eens goed naar de ranglijst kijken, want die heeft tot nu toe een redelijk verrassende stand.

    Nu we toch bezig zijn, wil ik ook wel even een korte update geven: Waar 1-0 Röseler in de competitie nog niet is voorgekomen, voorspelt Stan de rest van de competitie bijna feilloos aangezien hij aan kop gaat. Ook ik sta er goed voor en volg op 5 punten. Daarna valt een klein gaatje waarna er 6 deelnemers binnen 6 punten van elkaar staan. De meest verrassende daarvan is Timo misschien wel, die in speelronde 4 de hoogste score in een speelronde tot nu toe bij elkaar voorspelde.

    Verder valt op dat Thomas Oude Votte net zo slecht voorspelt als hoe de voetballer waar zijn naam op gebaseerd is, voetbalt. De enige die het nog slechter doet, is Dieter van Tornhout, maar die vergeet net zo vaak zijn voorspellingen door te geven als dat hij z’n hamstring afscheurde toen hij nog actief was als voetballer.

    Veel succes en tot de volgende update!
  • Pim Ploegmakers zei op do 08 augustus 17:22 Quote

    Welkom bij de Roda tuupe KKD-poule. We gaan er vol goede moed tegenaan en hopen, buiten dat we het zelf goed doen, dat Roda natuurlijk aan het eind van het seizoen met de prijzen ervandoor gaat. Onze prijzenpot bestaat niet uit tickets voor de Eredivisie, maar wel uit mooie geldprijzen. Deze worden als volgt verdeeld (onder voorbehoud: bij de huidige 16 deelnemers):

    1. €100
    2. €50
    3. €10

    Let erop dat de eerste wedstrijden morgenavond (9-8-2024) om 20.00 uur beginnen. De extra voorspellingen (de ranglijst en de topscorer) kunnen tot 13-9-2024 0.00 uur worden gedaan/aangepast. Veel succes!

    Ps. In ieder geval na elke periode zal er een korte update volgen met de stand van zaken in deze mooie competitie. Mochten de omstandigheden erom vragen, volgt er vaker een update.
Aantal deelnemers
267.325
Taal

Poll

Wie wordt kampioen van Spanje in de Primera División (La Liga)?

In Spanje schieten ze al lekker op want alle clubs hebben al 5 speelrondes afgewerkt en sommige clubs zijn zelfs al aan hun 6e wedstrijd begonnen! We hadden ook voor de 3 grote clubs kunnen gaan qua opties maar soms komt er een gigantische verrassing zoals Girona vorig seizoen die zelfs echt lang kans maakte op de titel! Vandaar dus toch deze vrij gewone opzet..

  • FC Barcelona 59%
  • Real Madrid 33%
  • Atlético Madrid 6%
  • Villarreal 1%
  • Real Sociedad 1%
  • Girona 0%
  • Athletic Bilbao 0%
  • Real Betis 0%
  • Willekeurige andere club 0%

Er is 70 keer gestemd.

Link partners